Visvakantie in Friesland

Visvakantie Friesland

8 dagen € 1045,-

15 dagen € 1890,-

Wil jij niks anders dan vissen en zou je dit op vakantie ook graag willen? Kom dan naar Akkrum voor een begeleide visvakantie!
Lekker met je hengel aan de waterkant, kopje koffie erbij, beetje staren naar je dobber… Genieten van de rust en het prachtige uitzicht, maar wel blijven opletten, want misschien heb je wel beet!

Waar verblijf je?

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Ons accommodatieschip De Woutje ligt op een fantastische plek in Friesland. We hebben hier een eigen visoever waar je ruimte genoeg hebt om een mooie visstek op te zoeken. Gooi je hengel maar uit, dan zorgt de begeleiding voor eten, drinken, gezelligheid, zonnebrand en natuurlijk voor het bijhouden van de visscore-lijst. We kunnen ook met de boot naar het Starteiland op het Sneekermeer, naar een slootje midden in Akkrum waar we mooi uit de wind zitten met de kroeg om de hoek, of naar een jachthaven vlakbij waar we kunnen vissen met uitzicht op de voorbijvarende zeilboten.

Programma

Deze week gaan we zeker even naar de hengelsportwinkel, want je wilt vast wel je voorraad tuigjes, lokvoer, haakjes en andere visspullen bijvullen. Een bezoek aan de forellenvijver hoort ook tot de mogelijkheden of we gaan op steur en karper vissen, dat is pas echt spectaculair!

’s Avonds kunnen we nog een tijdje doorvissen met lichtgevende dobbers of gezellig wat drinken aan de bar of bij het kampvuur. En natuurlijk sterke verhalen vertellen over de vissen die we gevangen hebben…
Voor de liefhebbers staan we heel vroeg op en zien we de zon opkomen vanaf een mooi visplekje midden in de natuur. Met een kopje koffie erbij om lekker wakker te worden!

Neem vooral je eigen hengels en andere visspullen mee, want dat vist toch het fijnste. Heb je geen eigen hengel? Geen probleem, dan gebruik je er eentje van ons!

Je verblijft tijdens je vakantie aan boord van ons tot groepsaccommodatie verbouwde vrachtschip de Woutje. Het schip vaart niet en heeft een gezellige huiskamer met bar en zithoek, 2-persoons slaapkamers en 2 douches en 2 toiletten.

Dit wordt heerlijk genieten aan de waterkant!

Voor wie?

Voor de begeleide visvakantie moet je mobiel en zelfredzaam zijn.

De groepen bestaan uit ongeveer 14 gasten en er zijn ongeveer 4 begeleiders aanwezig.

Prijzen:
8 dagen voor € 1045,-

15 dagen voor € 1890,-

Data:

8 dagen: 18 augustus t/m 25 augustus, 26 augustus t/m 2 september

15 dagen: 18 augustus t/m 2 september

06 – 48333602

Voor meer contactinformatie check onze contactpagina.

Op de laatste dag van je vakantie bij ons krijg je het krantje mee: een leuk vakantieverslag met foto’s, verhalen over wat we allemaal gedaan hebben, het weer, het menu en wat grappige uitspraken. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld: krant visvakantie de spring

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking