Inschrijving en Prijzen

Inschrijving en prijzen begeleide vakantie 2024

Hier vind je de informatie over inschrijving voor onze begeleide vakanties.

Wat verder onderaan de pagina staan de prijzen vermeld.

Via de link naar het inschrijfformulier hieronder kun je je inschrijven voor een vakantie in 2024!

Inschrijfformulier

Let op: met het verzenden van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy statement (tevens te vinden in de algemene voorwaarden).

Na het invullen en verzenden van het inschrijfformulier ontvang je van ons de bevestigingsbrief en de factuur.

Voor de eerste keer bij ons op vakantie?

Als je nieuw bent bij onze organisatie en interesse hebt in een bepaalde vakantie, neem dan eerst (voordat je je inschrijft!) even contact met ons op. Aan de hand van de informatie die we over je te horen krijgen, geven we je een advies voor de week die in onze ogen het leukste voor jou is. Het kan zijn dat de vakantie van jouw voorkeur al vol zit, we zoeken dan in overleg met jou een andere week voor je uit.

We delen onze groepen in op basis van leeftijd, niveau, interesses of mobiliteit. Op deze manier krijgen we groepen met gasten die goed bij elkaar passen, zodat we van elke vakantie iets bijzonders kunnen maken. En daar zijn we best trots op!

Contact

In plaats van bellen, kun je ook het contactformulier invullen (zie onder de knop “Contact“) om aan te geven dat je interesse hebt in één van onze vakanties. We willen graag dat jij in een week terecht komt waarin je het beste op je plek bent, daarom vinden we het belangrijk om jou, je ouders of je begeleiding aan de telefoon te hebben, zodat we je een goed advies kunnen geven. Daarom wordt in het contactformulier gevraagd naar een telefoonnummer, zodat we even contact kunnen opnemen.

Begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Vakantiecentrum de Spring

Arnold & Sylvie Hertsenberg
Postbus 8
8490 AA Akkrum

Mail: info@despring.nl

06 – 48333602

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol!!!

Prijzen 2024

VakantieReissomAnnuleringsverzekering (niet verplicht)
Muziekvakantie 8 dagen€  1045,-€   75,-
Muziekvakantie 13 dagen€  1675,-€ 115,-
Visvakantie 8 dagen€  1045,-€   75,-
Visvakantie 15 dagen€  1890,-€ 130,-

De aanbetaling voor alle vakanties is een bedrag van € 200,- eventueel vermeerderd met het bedrag van de annuleringsverzekering. Dit bedrag moet binnen 2 weken na inschrijving betaald worden. De hoofdsom is het resterende bedrag van de reissom en dit bedrag moet uiterlijk 6 weken voor aanvang van de vakantie betaald zijn.

Vakanties Nederland

Bij de reissom inbegrepen: verblijfskosten, maaltijden, alle consumpties (ook op terrasjes!), entreeprijzen, uitstapjes en de begeleiding.
Niet inbegrepen bij de reissom: je reiskosten van en naar Akkrum, eventuele annulerings- en reisverzekering en zakgeld voor persoonlijke uitgaven, zoals souvenirs en ansichtkaartjes.

Ons advies is om € 70,- aan zakgeld mee te nemen, daar komt eigenlijk iedereen wel mee uit. Als je rookt is het verstandig om wat meer geld mee te nemen.

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
Begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking