Inschrijving en Prijzen

Inschrijving en prijzen begeleide vakantie

Hier vind je de informatie over inschrijving voor onze begeleide vakanties.

Wat verder onderaan de pagina staan de prijzen vermeld.

Via de link naar het inschrijfformulier hieronder kun je je inschrijven voor een vakantie.

LET OP: Inschrijven voor een vakantie in 2021 is nog niet mogelijk, dat kan pas in het voorjaar. We hebben al wel allerlei vakanties gepland staan, dus je hebt straks keuze genoeg. We denken echter dat nu veel mensen liever nog even willen afwachten met boeken door de onzekerheid rondom corona.

Je kunt wel alvast een optie nemen op een vakantie, dan ben je verzekerd van een plek. Inschrijven en aanbetalen hoeft pas in het voorjaar te gebeuren. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op om een optie te nemen op een leuke vakantie voor jou!

Telefoon: 06 – 48333602 

Mail: info@despring.nl

Inschrijfformulier

Let op: met het verzenden van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy statement (tevens te vinden in de algemene voorwaarden).

Na het invullen en verzenden van het inschrijfformulier ontvang je van ons de bevestigingsbrief en de factuur.

Voor de eerste keer bij ons op vakantie?

Als je nieuw bent bij onze organisatie en interesse hebt in een bepaalde vakantie, neem dan eerst (voordat je je inschrijft!) even contact met ons op. Aan de hand van de informatie die we over je te horen krijgen, geven we je een advies voor de week die in onze ogen het leukste voor jou is. Het kan zijn dat de vakantie van jouw voorkeur al vol zit, we zoeken dan in overleg met jou een andere week voor je uit.

We delen onze groepen in op basis van leeftijd, niveau, interesses of mobiliteit. Op deze manier krijgen we groepen met gasten die goed bij elkaar passen, zodat we van elke vakantie iets bijzonders kunnen maken. En daar zijn we best trots op!

Contact

In plaats van bellen, kun je ook het contactformulier invullen (zie onder de knop “Contact“) om aan te geven dat je interesse hebt in één van onze vakanties. We willen graag dat jij in een week terecht komt waarin je het beste op je plek bent, daarom vinden we het belangrijk om jou, je ouders of je begeleiding aan de telefoon te hebben, zodat we je een goed advies kunnen geven. Daarom wordt in het contactformulier gevraagd naar een telefoonnummer, zodat we even contact kunnen opnemen.

begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicaptenVakantiecentrum de Spring

Arnold & Sylvie Hertsenberg
Postbus 8
8490 AA Akkrum

Mail: info@despring.nl

06 – 48333602

Bereikbaarheid

Wij zijn natuurlijk tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook ’s avonds en in het weekend. In de maanden dat we in Portugal aan het werk zijn kun je ons ook normaal telefonisch bereiken. Je betaalt dan geen extra gesprekskosten, het is vergelijkbaar met bellen in Nederland.

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol!!!

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten

Prijzen 2021

Vakantie Reissom Annuleringsverzekering (niet verplicht)
Vakantie Friesland 8 dagen €   890,- €   65,-
Vakantie Friesland 13 dagen € 1490,- € 105,-
Vissen Portugal 9 dagen € 1095,- €   80,-
Wandelen Portugal 9 dagen € 1095,- €   80,-

De aanbetaling voor alle vakanties is een bedrag van € 200,- eventueel vermeerderd met het bedrag van de annuleringsverzekering. De hoofdsom is het resterende bedrag van de reissom.

Vakanties Nederland

Bij de reissom inbegrepen: verblijfskosten, maaltijden, alle consumpties (ook op terrasjes!), entreeprijzen, uitstapjes en de begeleiding.
Niet inbegrepen bij de reissom: je reiskosten van en naar Akkrum, eventuele annulerings- en reisverzekering en zakgeld voor persoonlijke uitgaven, zoals souveniers en ansichtkaartjes (zakgeldadvies € 60,-).

Vakanties Portugal

Bij de reissom inbegrepen: vlucht, vervoer vanaf het Hostel in Valkenswaard naar vliegveld Eindhoven op de eerste dag, vervoer in Portugal, verblijfskosten, maaltijden, alle consumpties (ook op terrasjes!), uitstapjes en de begeleiding.
Niet inbegrepen bij de reissom: je reiskosten naar het Hostel in Valkenswaard op de eerste dag, je reiskosten van vliegveld Eindhoven naar huis op de laatste dag, eventuele annulerings- en reisverzekering en zakgeld voor persoonlijke uitgaven, zoals souveniers en ansichtkaartjes (zakgeldadvies € 60,-).