Muziekvakantie in Friesland

Begeleide muziekvakantie in Friesland, voor ieder wat wils!

8 dagen € 1045,-

13 dagen € 1675,-

In Akkrum ligt ons schip de Woutje, waar je terecht kunt voor een geweldige begeleide muziekvakantie in Friesland. Met een motorsloep het water op, feesten tijdens de disco-avond, mooie Friese dorpjes bezoeken en samen bij het kampvuur zitten: het is alleen maar genieten tijdens deze begeleide vakantie!

Divers programma

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Het mooie van deze vakantie is dat we een heleboel verschillende leuke dingen doen en dat we het programma aanpassen aan de groep. Met de ene groep zullen we wat meer bezig zijn met muziek-activiteiten, met de andere groep gaan we wat vaker varen of dorpjes bekijken. We doen wat onze gasten het leukste vinden!

Als we gaan varen dan stoppen we op een mooie plek voor een picknick. Een dagje naar het pretpark is altijd hartstikke gaaf, maar winkelen in Joure of Sneek natuurlijk ook. Want we willen wel wat leuke souvenirs kopen! We kunnen nog even koeien knuffelen bij de ijsboerderij, op bezoek in Hindeloopen of naar Harlingen om de Waddenzee te zien.

’s Avonds genieten we buiten van de zonsondergang aan het water, doen we spelletjes of proosten we met een drankje bij het kampvuur. Dansen tijdens de disco-avond hoort erbij en misschien wil je wel optreden tijdens de bonte avond. Is het mooi weer dan gaan we zwemmen in een mooie recreatieplas met uitzicht op de waterskibaan. Hebben we toevallig slechter weer dan kunnen we altijd naar het overdekte golfslagbad. Voor ieder wat wils dus!

Onze enthousiaste begeleiders zorgen voor de gekke activiteiten om het programma heen… Ze verkleden zich als Nick en Simon om een muziekquiz te presenteren, er wordt een Spring-lied bedacht en jullie oefenen het bijbehorende dansje, of ze organiseren een tropische cocktailavond. Ook hebben we elke zomer een ander thema: een grappig of spannend verhaal dat als een rode draad door de week heen loopt. Zodat het elk jaar toch weer anders is dan vorig jaar!

Gezellig verblijf op de boot!

Je verblijft tijdens je muziekvakantie aan boord van ons tot groepsaccommodatie verbouwde vrachtschip de Woutje. Het schip vaart niet en heeft een gezellige huiskamer met bar en zithoek, 2-persoons slaapkamers en 2 douches en 2 toiletten.

Je zomer wordt helemaal top tijdens deze begeleide muziekvakantie in Friesland!

We organiseren niet alleen 8-daagse, maar ook 13-daagse vakanties. Voor als je nog wat langer wilt genieten in Akkrum!

Voor wie?

Voor deze begeleide muziekvakantie in Friesland moet je mobiel en zelfredzaam zijn.

De groepen bestaan uit ongeveer 14 gasten en er zijn ongeveer 4 begeleiders aanwezig.

Prijzen:
8 dagen voor € 1045,-
13 dagen voor € 1675,-

Data:

8 dagen: 15 juni t/m 22 juni, 23 juni t/m 30 juni, 14 juli t/m 21 juli, 27 juli t/m 3 augustus, 4 augustus t/m 11 augustus, 12 augustus t/m 19 augustus.

13 dagen: 1 juli t/m 13 juli

06 – 48333602

Voor meer contactinformatie check onze contactpagina.

Op de laatste dag van je vakantie bij ons krijg je het krantje mee: een leuk vakantieverslag met foto’s, verhalen over wat we allemaal gedaan hebben, het weer, het menu en wat grappige uitspraken. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld: krant muziekvakantie de spring

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking