Contact

De Spring begeleide vakanties contactgegevens

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Vakantiecentrum de Spring
Postbus 8
8490 AA Akkrum
06 – 48333602

Mail: info@despring.nl

Wij zijn natuurlijk tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook ’s avonds en in het weekend.

Bezoekadres:

U. Twijnstrawei 1003, Akkrum (achter Jachthaven Tusken de Marren)

Hier ligt ons accommodatieschip de Woutje, zie voor foto’s de pagina Waar.

Routebeschrijving (vanuit het zuiden en vanuit Drachten)

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Je rijdt richting Heerenveen. Vanaf Heerenveen volg je de A32 richting Leeuwarden. De eerste afslag na Heerenveen is de afslag Akkrum – Aldeboarn, afrit 13. Die moet je hebben. Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf en dan meteen linksaf richting Akkrum-oost. Aan het einde van die weg sla je linksaf. Deze weg volg je onder het spoor door totdat je in het centrum van Akkrum bent en het parkeerterrein van de supermarkt (Poiesz) ziet. Daar ga je rechtsaf (richting Terherne). Volg de weg door het centrum heen.

Als je Akkrum bijna weer uit bent (net voor de ophaalbrug) ga je linksaf richting Jachthaven Tusken de Marren en dan na een kleine ophaalbrug rechtsaf (hier staat een bord met Vakantiecentrum de Spring). Houd de verharde weg naar links aan en volg de weg die door de haven heen loopt. Rijd na de receptie en een zwart huis aan je linkerhand het parkeerterrein op en volg dit totdat je op een pad komt dat naar het water loopt. Negeer het verbodsbord, bezoekers van De Spring mogen gewoon doorrijden! Aan het einde van dit pad linksaf en dan doorrijden totdat je op het terrein van De Spring aankomt. Dan kom je bij onze accommodatie de Woutje, een groot omgebouwd vrachtschip, dat zwart-groen-geel geschilderd is.

Routebeschrijving (vanuit het noorden)

Neem de A32 richting Heerenveen. Neem afrit 13 richting Akkrum – Aldeboarn. Aan het einde van de afrit ga je linksaf onder de snelweg door. Ga linksaf richting Akkrum-oost. Verder zie hierboven.

Contact formulier

Gegevens gast
Gegevens contactpersoon
Velden met een * zijn verplicht