Contact

De Spring begeleide vakanties contactgegevens

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Vakantiecentrum de Spring
Postbus 8
8490 AA Akkrum
06 – 48333602

Mail: info@despring.nl

Wij zijn natuurlijk tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook ’s avonds en in het weekend.

Bezoekadres:

U. Twijnstrawei 1003, Akkrum (achter Jachthaven Tusken de Marren)

Hier ligt ons accommodatieschip de Woutje, zie voor foto’s de pagina Waar.

Omdat sommige navigatiesystemen dit huisnummer niet kennen, kun je beter het volgende adres gebruiken: Ulbe Twijnstrawei 31, 8491 CJ Akkrum. Dit is het adres van het havenkantoor van de jachthaven naast ons, je moet daarna onderstaande routebeschrijving vanaf de receptie volgen!

Routebeschrijving (vanuit het zuiden en vanuit Drachten)

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Je rijdt richting Heerenveen. Vanaf Heerenveen volg je de A32 richting Leeuwarden. Neem de eerste afslag na Heerenveen richting Akkrum – Aldeboarn, afslag 13. Aan het einde van de afrit ga je linksaf richting Akkrum / Terherne. Volg de weg en ga rechtsaf over het spoor. Volg deze weg helemaal tot aan het einde op de T-splitsing, ga daar linksaf de Ulbe Twijnstrawei op.

Neem de tweede weg linksaf richting Jachthaven de Drijfveer en Vakantiecentrum de Spring. Volg de asfaltweg over het haventerrein en rijd na de receptie met terras en een zwart huis aan de linkerkant van de weg linksaf het parkeerterrein op. Aan het einde rechts, pad volgen (verbodsbord negeren!) richting het water, aan het einde linksaf en het bord met De Spring volgen. Aan het begin van ons terrein staat een hek. De Woutje is het eerste vrachtschip op het terrein, net na het hek. Parkeren kan tegenover het schip.

Routebeschrijving (vanuit het noorden)

Vanaf Leeuwarden volg je de A32 richting Heerenveen. Neem afslag 13 Akkrum – Aldeboarn. Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf en volg je de weg. Ga rechtsaf over het spoor. Zie verder hierboven.

Contact formulier

Gegevens gast
Gegevens contactpersoon
Velden met een * zijn verplicht