Waar?

Waar verblijf je tijdens je begeleide vakantie bij de Spring?

De Woutje

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingDe Woutje is ons tot groepsaccommodatie omgebouwde (niet-varende) vrachtschip dat ligt aan de oever van de Meinesloot in Akkrum, Friesland. Aan boord zijn zeven 2-persoons slaapkamers met lage bedden en wastafels, twee douches, twee toiletten en een mooie huiskamer met bar en zithoek. De Woutje is niet toegankelijk voor rolstoelen.

(Als de corona-maatregelen komende zomer nog steeds streng zijn gaan we zorgen voor tijdelijke 1-persoons slaapkamers.)

Heb jij een relatie en wil je samen met je vriend of vriendin op 1 kamer slapen? Als dit mag van jouw begeleiding of ouders en wij hebben genoeg plek in een week dan is dat geen probleem!

Terrein

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingOp ons terrein hebben we bij de Woutje een gezellig terras met een kampvuur-kachel. We beschikken over een eigen visoever van zo’n 150 meter lang en er is een weilandje waar je lekker in de zon kunt liggen. Daarnaast zijn er twee motorsloepen waarmee we het water op kunnen en twee personenbusjes.

Akkrum en omgeving

Onze accommodatie bevindt zich op een geweldige plek aan de Meinesloot in Akkrum, Friesland, midden in het Friese Merengebied. We liggen net buiten het dorp, achter de jachthaven, en kijken uit over de weilanden. Akkrum ligt op loopafstand en is gemoedelijk en gastvrij. Er zijn een paar leuke cafés en redelijk wat winkels.
De omgeving biedt tal van mogelijkheden: er zijn allerlei gezellige dorpjes en steden in de buurt die goed bereikbaar zijn per boot of met auto’s. Daarnaast zitten we midden in het toeristische gebied, dus er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in de buurt. Kortom, een fantastische plek!

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Alvor, Portugal

Tijdens de vis- en wandelvakantie in Portugal verblijf je in een prachtig appartement tegenover de camping waar Arnold en Syl wonen. De appartementen zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over een gezellige huiskamer met open keuken, een badkamer, ruime slaapkamers met losse bedden en een mooi terras. De maaltijden kunnen we gebruiken op het gezellige overdekte terras bij de camper van Arnold en Syl, die daar een vaste plek heeft. Of we gaan lekker uit eten! Op de camping is een bar, waar we een potje kunnen biljarten of darten.

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

De camping en de appartementen liggen op loopafstand van het centrum van Alvor, een charmant vissersdorpje in de Algarve. Alvor heeft een boel winkeltjes en horeca, het ligt aan de monding van een rivier en het strand is vlakbij.

De kust is ontzettend mooi, met hoge rotskliffen vanaf waar je ver uitkijkt over de blauwe zee. In de buurt zijn allerlei mooie dorpjes en steden en de omgeving is er echt prachtig. We weten zeker dat je onder de indruk zult zijn!

Wil je contact met ons opnemen of weten waar ons schip de Woutje precies ligt? Klik dan op Contact!