Waar verblijf je

Waar verblijf je tijdens je begeleide vakantie bij de Spring?

Accommodatie de Woutje

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingDe Woutje is ons tot groepsaccommodatie omgebouwde (niet-varende) vrachtschip dat ligt aan de oever van de Meinesloot in Akkrum, Friesland. Aan boord zijn zeven 2-persoons slaapkamers met losse bedden en wastafels, twee douches, twee toiletten en een mooie huiskamer met bar en zithoek. De Woutje is niet toegankelijk voor rolstoelen.

Heb jij een relatie en wil je samen met je vriend of vriendin op 1 kamer slapen? Als dit mag van jouw begeleiding of ouders en wij hebben genoeg plek in een week dan is dat geen probleem!

Terrein

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingOp ons terrein hebben we bij de Woutje een gezellig terras met een kampvuur-kachel. We beschikken over een eigen visoever van zo’n 150 meter lang en er is een weilandje waar je in de zon kunt liggen, een potje kunt voetballen of genieten op de schommel. Daarnaast zijn er twee motorsloepen waarmee we het water op kunnen en twee personenbusjes voor onze dagjes uit.

Akkrum en omgeving

Onze accommodatie bevindt zich op een geweldige plek aan de Meinesloot in Akkrum, Friesland, midden in het Friese Merengebied. We liggen net buiten het dorp, achter de jachthaven, en kijken uit over de weilanden. Akkrum ligt op loopafstand en is gemoedelijk en gastvrij. Er zijn een paar leuke cafés en redelijk wat winkels.
De omgeving biedt tal van mogelijkheden: er zijn allerlei gezellige dorpjes en steden in de buurt die goed bereikbaar zijn per boot of met auto’s. Daarnaast zitten we midden in het toeristische gebied, dus er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in de buurt. Kortom, een fantastische plek!

Wil je contact met ons opnemen of weten waar ons schip de Woutje precies ligt? Klik dan op Contact!

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking