Vakanties

De leukste begeleide vakanties in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking!

Begeleide vakanties

Op deze pagina kun je zien welke soorten begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking we allemaal te bieden hebben en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Klik op de knoppen en lees meer!

Hiernaast vind je de knoppen voor onze verschillende vakanties in Friesland. Deze zijn gepland in de zomerperiode, van half juni tot begin september.

Als je onze website bekijkt op een smartphone dan zie je de knoppen voor de verschillende vakanties bovenin je scherm nadat je op de knop “Menu” drukt.

Prijzen begeleide vakanties 2024

  • 8-daagse muziekvakantie / 8-daagse visvakantie: € 1045,-
  • 13-daagse muziekvakantie: € 1675,-
  • 15-daagse visvakantie: € 1890-

Alle reissommen zijn inclusief eten, drinken, alle terrasjes en entreeprijzen, activiteiten, begeleiding en verblijf.

De reissommen zijn exclusief persoonlijk zakgeld voor souvenirs, kosten voor je vervoer naar Akkrum en terug en de eventuele annuleringsverzekeringspremie. Het zakgeldadvies is € 70,-.

Meer informatie over de prijzen van de begeleide vakanties 2024 vind je hier: Inschrijving en Prijzen

Unieke en persoonlijke aanpak

Veel van onze collega’s die begeleide vakanties organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking letten er bij de inschrijvingen van hun deelnemers niet echt op of mensen wel bij elkaar passen. Als jij je inschrijft voor een bepaalde vakantie in de derde week van juli en er is nog plek in die week, dan word jij gewoon ingepland in die week. Met het risico dat je terecht komt bij mensen met wie je geen klik hebt…

Bij ons werkt dat anders.

Wij vinden het heel belangrijk dat jij in een groep terecht komt waarin je past. Met medevakantiegangers die bijvoorbeeld ongeveer dezelfde leeftijd hebben, op hetzelfde niveau functioneren als jij of dezelfde interesses hebben. Stel dat jij niet zo houdt van heel drukke mensen om je heen, dan proberen we je in een groep te plaatsen met wat rustige mensen. Als jij niet van Nederlandse-talige muziek houdt met een hoog Frans Bauer-gehalte, dan adviseren we je een groep waarin meer liefhebbers zitten van Engelstalig en Top 40-muziek. Ben jij al wat meer op leeftijd of heb je wat meer begeleiding nodig bij je lichamelijke verzorging? Dan zetten we je in een groep waarin we het qua activiteitenprogramma iets rustiger aan doen en wat meer aandacht besteden aan de zorg.

Hoe doen we dit?

We zijn kleinschalig en we kennen al onze gasten persoonlijk. Eigenlijk kom je “bij ons thuis” op vakantie, op het terrein van Arnold en Syl. Wij zijn altijd op de achtergrond aanwezig tijdens alle vakanties. En daardoor kunnen wij jou leren kennen en goed beoordelen bij wie jij het beste past.

Onze bekende gasten (de mensen die al eerder bij ons op begeleide vakantie waren) krijgen elk najaar een uitnodiging voor een vakantieweek het jaar erna, waarvan wij denken dat het de leukste week voor ze is.

Als je nieuw bent bij ons, dan proberen we voordat jij je inschrijft zoveel mogelijk informatie over jou te krijgen. Van jouzelf of via je ouders, familie of begeleiding, tijdens een telefoongesprek of via de mail. Daarna geven we je een weekadvies: de week en groep waarin jij volgens ons het beste past.

Ben je op zoek naar een leuke begeleide vakantie en wil je van ons een advies voor de gezelligste groep? Bel ons dan even!

06 – 48333602

Of kijk op onze contactpagina voor meer informatie.

Beschikbaarheid begeleide vakanties 2024

Hieronder kun je zien hoeveel plekken we nog vrij hebben in de verschillende soorten vakanties. Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen voor informatie over een specifieke vakantie.

Muziekvakantie in Friesland: paar plekken beschikbaar verspreid over de zomer
Visvakantie in Friesland: bijna vol

Deze informatie wordt regelmatig geactualiseerd.

Meer foto’s zien van onze vakanties? Check www.facebook.com/vakantiecentrumdespring

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking