Verhuur vakantiewoningen

Op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? We organiseren niet alleen vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking, we verhuren ook twee vakantiewoningen! Voor mensen die een bijzondere vakantieplek zoeken op het water. Niet zomaar een bungalow op een vakantiepark, maar sfeervolle scheepswoningen aan boord van onze twee voormalige vrachtschepen. Net buiten het gezellige dorp Akkrum, midden in Friesland. De ultieme plek om te ontspannen met familie of vrienden!

Vakantiewoning De Roef

De Roef is de voormalige schipperswoning aan boord van ons schip de Woutje. De vakantiewoning is bedoeld voor twee of drie personen en is eenvoudig, maar erg knus en gezellig. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed (120×190 dus je moet veel van elkaar houden…) en een slaapkamer met een 1-persoons bed (80×190). De woning heeft een badkamer met douche en wc, een huiskamer en een keukentje. Buiten is een terrasje aan het water.

Schipperswoning de Roef in Akkrum
Eenvoudige maar knusse vakantiewoning de Roef in Akkrum

Vakantiewoning Het Ruim

Het Ruim is een 6-persoons vakantiewoning aan boord van ons schip de Janszoon. Ruim, comfortabel en mooi ingericht. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers met bedden die zowel aan elkaar als los geplaatst kunnen worden. De keuken is van alle gemakken voorzien, er is een badkamer met een douche en een aparte wc. Boven de woning bevindt zich de stuurhut, dit is een gemeenschappelijke ruimte want wij zitten daar ook regelmatig te genieten van het prachtige uitzicht! Buiten zijn meerdere terrasplekken en een moestuin.

vakantiewoning Friesland
Scheepswoning het Ruim in Akkrum
vakantiewoning Friesland
Comfortabele vakantiewoning het Ruim in Akkrum
vakantiewoning Friesland
Prachtig uitzicht vanuit de stuurhut

Meer informatie?

Op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? Bel ons voor meer informatie en de prijzen: 06-48333602

Of kijk op:
Airbnb vakantiewoning het Ruim voor Het Ruim en op Airbnb vakantiewoning de Roef voor De Roef.