Vissen

Ben jij een fanatieke visser, kun je goed met een werphengel overweg, hou je van lekker weer en zou je wel eens willen vissen in een hele mooie en indrukwekkende omgeving? Schrijf je dan in voor onze visvakantie in Portugal!

In het najaar kun je met ons mee naar Alvor. Dat ligt in de Algarve, aan de zuidkant van Portugal. Terwijl het rond die tijd in Nederland meestal koud en grijs is, kun je daar genieten van een lekker zonnetje. Vissen met je zonnebril op, wat wil je nog meer?

Visvakantie Portugal de Spring begeleide vakantiesAlvor is een prachtig vissersdorpje aan de monding van een rivier, vlakbij het strand. Langs de rivier loopt een mooie boulevard met palmbomen, die uitkijkt op tientallen kleine gekleurde vissersbootjes die daar voor anker liggen. In het dorp zijn allerlei sfeervolle terrasjes, restaurantjes en veel leuke winkeltjes. Het is er gezellig toeristisch, zonder hoge appartementengebouwen maar met veel traditionele Portugese huisjes in allerlei kleuren.

Tijdens je vakantie verblijf je op Camping Alvor. Je slaapt in een comfortabele 4-persoons stacaravan met 2 slaapkamers, een zitgedeelte en een badkamertje. De maaltijden kunnen we gebruiken op het gezellige overdekte terras bij de camper van Arnold en Syl, of we gaan gewoon lekker uit eten! Op de camping is een leuke bar, waar we een potje kunnen biljarten of darten. De mensen zijn er super vriendelijk en kijken er nu al naar uit je te begroeten!

Als je dat wil gaan we deze week ook een keer de stad in om te winkelen. Je vind vast wel een mooi Portugees souveniertje! Of we gaan voor de afwisseling één van de vele bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Vlakbij de camping zit een gezellig restaurantje, waar we ongetwijfeld een paar keer lekker gaan eten. Ze hebben er ook vleesgerechten, maar je moet vooral de verse vis proberen. Die wordt ’s ochtends gevangen en ligt ’s avonds op je bord, verser kan het niet!

Visvakantie Portugal de Spring begeleide vakanties

Visvakantie Portugal de Spring begeleide vakanties

 

 

 

 

 

Visvakantie Portugal de Spring begeleide vakanties

Visvakantie Portugal de Spring begeleide vakanties

 

 

 

 

 

 

De eerste nacht van je vakantie slaap je in een Hostel in Valkenswaard (vlakbij Eindhoven Airport), waar je ’s avonds wordt verwacht. De vlucht naar Portugal vertrekt namelijk de volgende dag erg vroeg en het is onhandig als je zó vroeg naar het vliegveld gebracht moet worden. Vanaf het Hostel gaan we ’s ochtends met een busje naar het vliegveld en dan komen we mooi op tijd aan in Portugal. Wij halen je op van het vliegveld in Faro en dan gaan we naar Alvor, waar we lekker de hele dag hebben om ons te installeren en de omgeving alvast te verkennen!

Wij zorgen deze week voor de hengels en alle andere vis-benodigdheden, dus je hoeft geen visspullen mee te nemen. Je moet goed overweg kunnen met een werphengel en daarnaast moet je goed mobiel zijn, want het is er behoorlijk heuvelachtig.

Prijs:

€ 995,- 9 dagen

Data visvakantie Portugal
10 tot en met 18 november 2018

06 – 48333602