Paarden

Paardenvakantie Friesland

8 dagen € 890,-

13 dagen € 1490,-

Als je goed luistert dan hoor je ze al hinniken: onze paarden Dexter en Vayla staan te trappelen van ongeduld! Ze vragen zich af wanneer er weer een paardenkamp begint en al die leuke vakantie-gasten weer op ze komen rijden. Ga jij ze blij maken? Schrijf je dan in voor onze begeleide paardenvakantie!

Op ons eigen terrein in Akkrum hebben we een buitenrijbak waarin we van alles kunnen doen en onze paarden vinden het allemaal leuk: rijden, kunstjes te paard ofwel voltige, een parcoursje mennen of het paard over een kleine hindernisbaan sturen.

We maken deze week ook een buitenrit met 3 paarden en een huifkar erbij. De route loopt door een prachtig gebied met bossen, vennetjes, weilanden en dorpjes en onderweg picknicken we bij het hunebed!

Divers programma

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingTijdens deze vakantie zit je niet de hele dag op een paard, het is geen ruiterkamp. We hebben maar 2 of 3 paarden tijdens de paardenactiviteiten, dus we moeten om de beurt rijden. Ons paardenkamp is daarom bedoeld voor mensen die tijdens hun vakantie graag willen paardrijden, maar ook andere leuke dingen willen doen. Een dagje winkelen, een mooie tocht varen over de Friese meren en een terrasje pikken horen namelijk ook bij de vakantie. En ’s avonds na het eten kunnen we swingen op de dansvloer tijdens de disco-avond of zitten we heerlijk rondom het kampvuur.

Laat onze paarden niet wachten en schrijf je in voor de begeleide paardenvakantie!

We organiseren niet alleen 8-daagse, maar ook 13-daagse paardenkampen. Voor als je extra lang wil genieten van je vakantie!

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor wie?

Het paardenkamp is bedoeld voor mensen die van paarden houden en al enige ervaring met paarden en paardrijden hebben. Tijdens deze vakantie besteden we tijd aan de paarden, het verzorgen en het rijden, maar ook aan andere activiteiten.

De groepen bestaan uit maximaal 14 gasten en er zijn 4 begeleiders aanwezig.

Voor de begeleide paardenvakantie moet je mobiel en zelfredzaam zijn.

Prijs:
€ 890,- 8 dagen
€ 1490,- 13 dagen

Data van de paardenvakanties
8 dagen

23 t/m 30 augustus
13 dagen
25 juli t/m 6 augustus

06 – 48333602

Voor meer contactinformatie check onze contactpagina.

Foto’s bekijken van eerdere paardenvakanties? Kijk dan op de pagina Foto’s en Filmpjes!

Op de laatste dag van je vakantie bij ons krijg je het krantje mee: een leuk vakantieverslag met foto’s, verhalen over wat we allemaal gedaan hebben, het weer, het menu en wat grappige uitspraken. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld: krant paardenvakantie de spring