Muziek

Muziekvakantie Friesland

8 dagen € 890,-

13 dagen € 1490,-

Midden in Friesland ligt ons schip de Woutje, waar je terecht kunt voor een hele leuke vakantie: de muziekweek! Van een muzikaal ontbijt en de disco-avond tot samen muziek maken en de polonaise door de huiskamer: het is alleen maar genieten tijdens deze begeleide muziekvakantie!

Als je houdt van Nederlandstalige muziek en graag meezingt met Frans Bauer en Nick & Simon, dan zoeken we een gezellige feest-week voor je uit. Maar ben je meer van Top 40-muziek of je wil graag zelf muziek maken, dan hebben we zeker ook een leuke vakantie voor je.

Divers programma

begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingHet mooie van deze vakantie is dat er ook nog allerlei andere dingen te doen zijn. We gaan met onze motorsloepen lekker het water op en varen naar mooie plaatsjes in de buurt. Een bezoekje aan een pretpark en een dagje winkelen horen ook bij de vakantie en terrasjes pikken al helemaal!

Als je tijdens deze week een keer wil vissen of paardrijden dan kan dat, we hebben hier hengels en paarden. En schijnt de zon en is het lekker warm? Dan gaan we vast wel een dagje zwemmen. Voor ieder wat wils dus!

Leuke dingen tussendoor

Onze enthousiaste begeleiders zorgen voor de gekke activiteiten om het programma heen… Ze verkleden zich als Geer en Goor om een muziek-quiz te presenteren, er wordt een Spring-lied bedacht en jullie oefenen het bijbehorende dansje, of ze verzinnen een grappig verhaal voor een muzikaal hoorspel. Ook hebben we elke zomer een ander thema: een grappig of spannend verhaal dat als een rode draad door de week heen loopt. Zodat het elk jaar toch weer anders is dan vorig jaar!

Je zomer wordt helemaal top tijdens deze begeleide muziekvakantie!

We organiseren niet alleen 8-daagse, maar ook 13-daagse muziekvakanties. Voor als je nog wat langer wilt genieten van je vakantie!

begeleide muziekvakantie voor mensen met een verstandelijke beperking

begeleide muziekvakantie voor mensen met een verstandelijke beperking

Voor wie?

Voor deze begeleide muziekvakantie moet je mobiel en zelfredzaam zijn.

De groepen bestaan uit maximaal 14 gasten en er zijn 4 begeleiders aanwezig.

Prijs:
€ 890,- 8 dagen
€ 1490,- 13 dagen

Data van de muziekvakanties:
8 dagen
27 mei t/m 3 juni
17 t/m 24 juni

25 juni t/m 2 juli

4 t/m 11 juli
7 t/m 14 augustus
15 t/m 22 augustus
31 augustus t/m 7 september
13 dagen
4 t/m 16 juni
12 t/m 24 juli

06 – 48333602

Voor meer contactinformatie check onze contactpagina.

Foto’s bekijken van eerdere muziekvakanties? Kijk dan op de pagina Foto’s en Filmpjes!

Op de laatste dag van je vakantie bij ons krijg je het krantje mee: een leuk vakantieverslag met foto’s, verhalen over wat we allemaal gedaan hebben, het weer, het menu en wat grappige uitspraken. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld: krant muziekvakantie de spring