Coronavirus

Helaas hebben we in de zomer van 2020 helemaal geen vakanties kunnen organiseren. Ook de visvakantie in Portugal van november 2020 moesten we annuleren.

We zijn echter nu alweer druk bezig met het voorbereiden van de vakanties van komende zomer. Al onze gasten hebben hiervoor de uitnodiging al gehad. Hopelijk is de situatie tegen die tijd onder controle en kunnen we weer met z’n allen een feestje bouwen! Natuurlijk gaan we ons houden aan de dan geldende maatregelen, rekening houdend met het bijzondere karakter van ons werk en onze doelgroep.

We kunnen ons voorstellen dat wegens corona de vakanties in Nederland extra populair zullen zijn, omdat veel mensen (nog) niet naar het buitenland durven te reizen. Of dat mensen op zoek gaan naar een veilige vakantieplek waar je wat minder risico loopt. Wij hebben die veilige plek, in Nederland dus lekker dichtbij! We gaan extra aandacht besteden aan ventilatie in de gemeenschappelijke ruimtes en we kunnen het activiteitenprogramma zodanig aanpassen dat we de contacten met de buitenwereld zoveel mogelijk beperken. We maken onze eigen Spring-bubbel, zonder dat dat invloed heeft op hoe leuk en gezellig de vakantie is! Wil jij op vakantie komen bij ons? Wacht dan niet te lang met je aanmelden, want het zou zomaar kunnen dat veel weken al snel vol zitten!

LET OP: Het daadwerkelijke inschrijven voor een vakantie in 2021 kan pas in het voorjaar. Je kunt wel alvast een optie nemen op een vakantie, dan ben je verzekerd van een plek. Inschrijven en aanbetalen hoeft dan pas in het voorjaar. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op om een optie te nemen op de leukste vakantie voor jou! 

Telefoon: 06 – 48333602 

Mail: info@despring.nl

Annulering van je vakantie 2020: wat gebeurde er met de betaalde reissommen?

We hebben er bewust voor gekozen om niet te werken met het Corona-voucher, de tegoedbon die veel reisorganisaties aanboden aan hun klanten. Wij hebben alle reissommen gewoon terugbetaald, dat vonden we de eerlijkste oplossing.