Coronavirus

Update 11 september 2020: Helaas hebben we deze zomer helemaal geen vakanties kunnen organiseren. Ook de visvakantie in Portugal van november is geannuleerd.

We zijn echter nu alweer druk bezig met het voorbereiden van de vakanties van volgend jaar. Al onze gasten krijgen binnenkort hiervoor de uitnodiging. Hopelijk is de situatie tegen die tijd onder controle en kunnen we weer met z’n allen een feestje bouwen! Natuurlijk gaan we ons houden aan de dan geldende maatregelen, rekening houdend met het bijzondere karakter van ons werk en onze doelgroep.

We kunnen ons voorstellen dat wegens Corona komend jaar de vakanties in Nederland extra populair zullen zijn, omdat veel mensen (nog) niet naar het buitenland durven te reizen. Of dat mensen op zoek gaan naar een veilige vakantieplek waar je wat minder risico loopt. Wij hebben die veilige plek, in Nederland dus lekker dichtbij! We gaan extra aandacht besteden aan ventilatie in de gemeenschappelijke ruimtes, we gaan 1-persoons slaapkamers realiseren en we kunnen het activiteitenprogramma zodanig aanpassen dat we de contacten met de buitenwereld zoveel mogelijk beperken. Zonder dat dat invloed heeft op hoe leuk en gezellig de vakantie is! Wil jij op vakantie komen bij ons? Wacht dan niet te lang met je aanmelden, want het zou zomaar kunnen dat veel weken al snel vol zitten!

LET OP: Inschrijven voor een vakantie in 2021 is nog niet mogelijk, dat kan pas in het voorjaar. We hebben al wel allerlei vakanties gepland staan, dus je hebt straks keuze genoeg. We denken echter dat nu (najaar 2020) veel mensen liever nog even willen afwachten met boeken door de onzekerheid rondom corona.

Je kunt wel alvast een optie nemen op een vakantie, dan ben je verzekerd van een plek. Inschrijven en aanbetalen hoeft dan pas in het voorjaar. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op om een optie te nemen op een leuke vakantie voor jou! 

Telefoon: 06 – 48333602 

Mail: info@despring.nl

Annulering van je vakantie 2020: wat gebeurt er met de betaalde reissommen?

We hebben er bewust voor gekozen om niet te gaan werken met het Corona-voucher, de tegoedbon die veel reisorganisaties aanbieden aan hun klanten. Wij betalen alle betaalde reissommen gewoon terug, dat vinden we de eerlijkste oplossing. We doen dat zo snel mogelijk, het streven is binnen 2 weken na de bevestiging van de annulering.